12 Haziran 2015 Cuma

İstanbul ve İzmir Nakliyat Şirketleri

İstanbul ve İzmir Nakliyat Şirketlerinin Getirdiği Yenilikler

İstanbul nakliyat şirketleri ve İzmir nakliyat şirketleri neden bu kadar gelişmiş durumda ve bu gelişmişliğin Türkiye’ye olan katkısı ne bunları geçen makalemizde yazdık. Aslında ülke genelinde ki tüm nakliyat işlerinin doğduğu il olan İstanbul ve İzmir nakliyesinin ülkemiz için ne kadar önemli olduklarını her makalemizde dile getiriyoruz. Peki, İstanbul deyip durduğumuz bu ilde ki nakliyat şirketleri ülkemizin nakliyatının gelişmesin de neler yapmış, ne gelişmeler çıkartmış onlara değinmek istiyoruz.
  İstanbul nakliyat şirketlerinin ülkemize katkısının en büyük nedeni şüphesiz ki çok büyük fabrikaların olmasıdır. Çok büyük sanayiye ve dünya da sayılı olan nüfuslar dan birine sahip olan İstanbul nakliye şirketleri içinde büyük bir önem arz ediyor. İstanbul nakliye piyasası o kadar hareketlidir ve o kadar fazla rekabet var ki artık nakliye şirketlerinin gelişmesi zorunluluğunu ortaya çıkartıyor.
 Aslında çok büyük bir rekabet yok çünkü zaten iş çok. Fakat fabrika sahipleri ve ev taşıtmak isteyenler ürünlerinin eşyalarının kaliteli bir şekilde taşınmasını istiyor.
Mesele evden eve nakliyat şirketleri yüksek binalarda oturan müşterileri için ev taşımanın ne kadar zor olduklarını bilerek ekipmanları arasına asansörlü taşıma sistemleri koymuşlar. Böylelikle 10 katlı 20 katlı binalarda üst katlarda oturan bir müşteriyi ikna etmek daha kolay oldu. Çünkü o kadar katı çıkıp inen eleman bir daha ki eşya indirme veya çıkartma işleminde aşırı derecede yorulduğu için eşyaları pek özenle taşıyamıyor. Özenle taşınmayan eşyalar duvarlara veya başka bir nesneye çaptığında hasar alabiliyor. Hasar alınmasa da nakliye işi gecikiyor. İzmir nakliye şirketleri de İstanbul nakliye şirketleri gibi özenle taşıma sistemine geçmek için asansörlü taşıma sistemine geçmiştir. Böylelikle İzmir nakliye şirketleri gibi Marmara ege derken tüm ülkede çoğu büyük nakliye şirketleri asansörlü sisteme geçiş yapmıştır. Bu makalemizde İstanbul ve İzmir nakliye şirketlerinin aslında evden eve taşıma şirketlerinin asansörlü sisteme geçişlerini anlattım. Diğer makalemde diğer ekipmanları da anlatmaya başlayacağım böylelikle bir çok makalede bu işi tamamlarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder